luni, 9 februarie 2009

Criza...economica mondiala...cat de reala este?


Peste tot se vorbeste de criza economica.Unele state resimt deja efectele acesteia..recesiunea e din ce in ce mai aproape de usa fiecarui stat.Ce este de fapt aceasta "criza"?Dupa parerea unora este o lipsa acerba a lichiditatilor financiare,datoriile populatiei fiind ridicate,rata de recuperare a lor fiind redusa.Altii cred k de fapt aceasta "criza" este un alt mare "joc" al magnatilor.
Ce sa fie pana la urma?Adevarul este undeva la mijloc..este o noua forma de manipulare a pietei(indiferent de natura ei)? tot ce se poate!Guvernul anunta cu surle si trambite "strangerea curelei"...dar catre cine se indreapta de fapt aceasta idee? Catre noi, oamenii de rand....caci ei - guvernantii stau bine -mersi cu nesimtirea bine cunoscuta si-si fac planuri de cheltueli "necesare" neaparat..Adik pana acum s-a putut sta fara o televiziune proprie a guvernului,acum nu se mai poate??Sera-o noua scornire a "alesilor"..pentru ce le-ar trebui asta?Vor sa manance ecologic iar in timpul sedintelor sa traga chiulul si sa mearga sa sadeasca rasaduri ecologice??Nuuuu nu s-ar putea sa faca ei asta...e doar o modalitate de stoarcere de bani publici pentru meschinele lor interese.Voi ce parere aveti?
Romania-frumoasa tara cantata si descrisa atat de frumos de inaintasi, ce s-a ales de ea acum?Ce mai este? O mare RUINA........cu regret trebuie sa recunoastem k asta este.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu